ONZE ZALEN

Rosalia

1000 personen


Vanwege de grote capaciteit van de zaal, is de Rosalia-ruimte perfect voor privé-evenementen zoals personeelsfeesten, beurzen, beurzen, bruiloften, verjaardagsfeesten, enz., maar ook voor publieke evenementen zoals concerten, festivals, tentoonstellingen of conferenties. Ze beschikt over een lange toog, een receptiebalie, een vestiaire-ruimte en is uitgerust met een podium, loges en laad- en losplaats.

Mezzanine

200 personen


Onze Mezzanine heeft een exclusieve bar en een industriële keuken. Deze kan gebruikt worden voor uw teambuilding, uw conferentie, productpresentatie of cocktail. Het is ook geschikt voor verjaardagen, doopfeesten of familiefeesten, omdat het kan worden gebruikt tijdens een culturele activiteit die plaatsvindt in de grote zaal beneden.

Castelao

60 personen


De Castelao is een zeer gezellige zaal die nabijheid en intimiteit aan uw evenement zal geven. Het bevindt zich op de mezzanine, op de eerste verdieping van de zaal, en is ideaal voor danslessen dankzij de spiegels en de 2 onafhankelijke toiletten. Het is ook geschikt voor algemene vergaderingen, creaties, repetities of zelfs verjaardagsfeestjes.

Vigo

60 personen


De Vigo-zaal is een gezellige en warme ruimte. Gelegen op de bovenste verdieping onder het dak, het is gekleed in een charmante houten stijl en is perfect voor het organiseren van uw evenementen in volledige privacy. Geheel geïsoleerd kan het repetities verzorgen voor koren, conferenties, debatten, maar ook voor intieme concerten of vergaderingen.

parallax background
 

La Tentation, een weefsel van emoties.


La Tentation biedt het hele jaar socioculturele evenementen door. Het is een cultureel centrum, dat zijn oorsprong vindt in Galicië, een regio in het Noord-Westen van Spanje.
Deze unieke plek in Brussel is ook het hoofdkwartier van het Galicische centrum in Brussel,
het Centro Galego de Bruxelas

Open voor iedereen, La Tentation is het huis van de dans geworden, waar alle culturen komen om hun tradities te vieren en te delen.

Ontdek hier al onze activiteiten.


La Tentation stelt haar zalen ter beschikking door een reeks diensten aan te bieden voor de organisatie van uw professionele evenementen.

We hebben ruimtes voor algemene vergaderingen, conferenties, seminaries, workshops, gala's, walking dinner ... voor 30 tot 750 personen, alle formules zijn mogelijk.

Door samen te werken met een netwerk van partners en hoogwaardige dienstverleners, kunnen we allerlei diensten aanbieden: traiteurs, beveiliging, geluid en projectie, artiesten, DJ's, fotografen, animaties, enz.

La Tentation is zowel als een ruimte voor culturele als voor privé-evenementen. U heeftt de keuze om de zaal volledig te reserveren, of om een ruimte te gebruiken tijdens één van onze publieke evenementen, met het voordeel dat uw gasten ook kunnen genieten van onze culturele activiteiten.

Door uw evenement in La Tentation te organiseren, neemt u deel aan onze culturele doelstellingen. Inderdaad, La Tentation stelt een jaarprogramma voor en profileert zich als een Brussels Cultureel Centrum. Al onze winsten worden opnieuw geïnjecteerd in de programmering van culturele activiteiten.

Voel je vrij om haar grote witte deuren te duwen en laat je verleiden door haar charme!


 
 

Een afspraak aanvragen